Rundresor och utflykter

Vi hjälper er att boka rundresor och utflykter världen över, allt från  en 3 dagars tur till Taj Mahal i Indien till en 10 dagars rundresa med Svensk guide i Kina.Här hittar ni fler utflykter och rundresor över hela världen!

Upplev fantastiska Kina


Flyg till det stora landet Kina i öster, promenera på Pekings myllrande gator, vandra på Kinesiska muren, besök Minggravarna och upplev Pekingoperan och smaka Pekingankan. Beträd samma mark som de gamla kejsarna i Den förbjudna staden. I Guilin i södra Kina kan du kryssa på Lifloden och bara njut av det vackra landskapet.
Stanna till i supermetropolen Shanghai vid Huangpufloden.

Vill du inte resa på egen hand har vi rundresor med Svenk guide.


Läs mer   Boka här!

Dyk bland rockor på Fiji!


Som ett pärlband i Stilla Havet ligger Yasawa-öarna på Fiji, ett paradis för dykaren. Över 330 öar ligger ute i Stilla Havet bara ca 3 timmar från Nya Zealand eller knappt 4 timmar från Australien. I det kristallklara vattnet kan du snorkla bland både rockor, sköldpaddor och revhajar. Det finns även möjlighet att simma genom ett flertal grottor med grottmålningar.

Läs mer   Boka här

Rundresor i Indien med svensk guide


Få platser känns mer exotiska än Indien, och få platser känns så långt hemifrån som detta fascinerande land. Från Himalayas snöklädda toppar i norr till Keralas soldränkta stränder i söder breder Indien ut sig och i detta land ryms allt du kan tänka dig.
I de myllrande städerna blandas vardagsliv med religiösa ceremonier, allt med Orientens speciella dofter ständigt närvarande. Att gå vilse i Delhis eller Kolkattas gränder är som att förflyttas rakt in i en sagovärld. I Indiens natur möter du en flora och fauna som inte är av denna värld. Mer exotiska resemål än Indien får man leta efter!

Läs mer   Boka här

Lyxiga tågresor i Sydafrika och Indien!


Rovos Rail - ett av världens vackraste tågresor

Följ med på en klassisk tågresa genom orörda savanner på ett av världens förnämsta tåg genom södra Afrikas vackraste delar.
Ombord på Rovos Rail njuter man av femstjärnig service, mat och boende allt medan det varierade landskapet glider förbi. Det renoverade tåget med ånglok tar en tillbaka till sekelskiftet med vagnar och kupéer designade i samma stil som vid förra sekelskiftet, om än med dagens bekvämligheter och lyx. Flera olika rutter genomförs där man kan kombinera ex. safari, golf eller varför inte uppleva hela den afrikanska kontinenten från Kairo till Kapstaden.

Läs mer   Boka här

Upplev Galapagos och det fantastiska naturlivet!


Galapagos- De förtrollade öarna

Denna ögrupp 100 mil utanför Ecuadors kust är något alldeles speciellt. Det var hit Darwin kom 1835 med sitt skepp Beagle och studerade de relativt anspråkslösa finkar och härmfåglar som finns här och som sedan kom att leda till hans berömda evolutionsteori. Än idag så känns det lite grann som att komma till Edens lustgård när man reser till Galápagos. Var annars i världen måste man kliva över sjölejon för att komma iland eller gå runt blåfotade sulor som ligger på ägg eller matar sina ungar mitt på stigen?

Läs mer   Läs mer

Rovos Rail - Sydafrika© World Travel Team E-post: info@worldtravelteam.se